01.03.2016 Om Oss

Bitch, hore eller bare billig (løs)👚Er det seriøst ett så stort problem, VIRKELIG.

Jeg var på Amfi i går. Der fant jeg en genser som jeg likte vedig godt. Vil du virkelig kalle meg en BITCH, HORE, BILLIG eller LØS  kun pga jeg kjøpte meg denne ene genseren. KUN fordi jeg har pupper, fordi jeg viser en del kløft. Kanskje liker du ikke at niplene mine synes igjennom på det ene bildet. 

Ja, jeg valgte å bruke 200 kr på denne genseren og jeg angrer ikke ett sekund. 

Vil jeg gå slik gjør jeg det, med BH eller UTEN. Pupper er en normal ting (alle jenter har det). Noen har små, noen har store. For min del så har jeg en plass i mellom. (Jeg varierer veldig i BH størrelse) Altså i går kjøpte jeg en i 90B ellers bruker jeg alt fra 85-B-85DD-E. Jeg ble målt til 90E på Change. 

Tåler du ikke puppe snakk vel da er ikke dette ett blogg innlegg for deg. (Da er det enkelt, bare bla videre, kryss deg ut, for du må ikke lese med mindre du vil). 

Å gå uten bh er deilig til tider, altså jeg kan gå naken om jeg så vil. Jeg bor alene, jeg er singel. Ingen har noe de skulle sagt på hvordan jeg kler meg. Måten jeg er på. Jeg er meg selv, ja jeg er kanskje ikke perfekt, men jeg er den jeg er. Så godta meg for den jeg er eller bare snu ryggen, å gå din vei. 

 Er det virkelig så ille som mange skal ha det til å gå uten bh (at man kan se ett tegn til niplene). Menn kan gå i bar overkropp, men jeg som er jente må sjule alt bare pga annet kjønn? 

Jeg selger ikke meg selv på gaten. Ingen kan kjøpe sex av meg eller andre ting. Jeg er ingen bitch, jeg er ikke billig og jeg er iallefall ikke LØS! Jeg bryr meg ikke hva du tenker om meg, jeg skriver ikke dette for oppmerksomhet, men hvordan verden skal dette bli til slutt om man ikke en gang "får lov til å ha kløft på et bilde". Dette gjelds ikke bare meg. Mange får kritikk fordi andre mener vi jenter viser "for mye". 

Mange sier å hva med alle menn der ute det første de tenker på når deser deg er nok ikke "du er drømme damen min, men heller hun er deilig hun kan jeg "bruke". Ja jeg har opplevd gutter, menn osv som har tatt kontakt med meg. Fortalt meg jeg er pen, søt, at jeg har en fin kropp. At jeg er deilig. Jeg har det å det legger jeg heller ikke sjul på. (Poenget er de får tenke, synes og mene hva de vil). 

Hva med alle pedofile er det noen som spør meg om, ja hva med dem. Vet dere hva (lev med det, runker de til bilder av meg hva så, jeg er ikke der jeg ser ikke hva de gjør).  Å jeg må si det er bedre at de sitter å "koser seg til ett bilde" enn at de  kommer  å overgripe seg på meg. Jeg har nemmelig opplevd det, jeg har vært igjennom 13 voldtekter. Tror du meg ikke, neivel det blir ditt problem. Jeg har vært igjennom 2 overgrep også. Jeg har anmeldt mange, å vær ut og inn av avhør hos politiet. Likevel om ett bilde med litt kløft gir andre glede så ja da får de bare like det. Bedre det enn å (ikke være meg selv). 

Ikke er det er problem for andre hvordan jeg kler meg, jeg har på meg det jeg vil. Det jeg føler meg komfortabel i. Ikke det dere mener jeg burde bruke. Jeg følger ikke moten, jeg kjører min egen stil. 

Også er det det styret med BH og bikini... Begge deler viser ca like mye. Det er ingen krise. Jeg bryr meg ikke jeg om jeg går på stranda med en bh eller bikini. Altså jeg klarer ikke å se problemet. Hva er vel forskjellen. 

Så til alle dere som tror puppene mine er mitt fokus, dere tar veldig feil. Å til alle dere som tror jeg har selvtilitt til 1000 kun fordi jeg deler bilder av "kroppen" min eller fremgang når det gjelds trening. Dere tar feil. Jeg sliter hver eneste dag jeg pga alt jeg har vært igjennom. Jeg har psykiske problemer (jeg er syk, men ingen kan de det). Jeg har mine diagnoser, det gjør meg ikke til en forferdelig person fordi. 

Her sitter jeg innen 4 vegger. Jeg har veldig veldig lav selvtilitt. Kanskje 5%. Likevel prøver jeg å jobbe med saken. Jeg gjør noe med det fordi JEG VIL ikke fordi alle andre sier jeg må. 

Å igjen. Hva er problemet med at jeg viser kløft, liker du det ikke (har du problemer med det) synes du det er drøyt, vell da trenger du ikke å bry deg. Du treger ikke å slenge inn teite kommentarer. Eller være negativ, gjør deg selv en tjeneste og heller ikke se på det, ikke bry deg og bla forbi. Fordi bryr du deg ikke så heller gjør noe mer fornuftig enn å rakke ned på andre folk. Så enkelt er det. Men for all del klarer du ikke la være med å kommentere, så værsegod, jeg bryr meg ikke uansett. 

Vil du kalle meg en HORE en bitch, løs eller billig vel kjør på, (hva din mening om meg er telles ikke uansett). 

Vi blogges ~Katarina Isabell Alexandra ~ 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Lovise Larine

01.03.2016 kl.14:05

Synts den var kjempefin på deg! :)

FriendZone7

01.03.2016 kl.14:10

Lovise Larine: Tusen takk? -Katarina.

eveliin

01.03.2016 kl.20:07

så utrolig fin genser :D elsker slike:D ha en fin kveld:D

Skriv en ny kommentar

FriendZone7

FriendZone7

Heei alle og velkommen til vår blogg FriendZone7. Vi er 5 jenter i alderen 17 - 22 år som vil (kommer til) å blogge om våres hverdag og det vi synes er (viktig) og spennende. VI håper på å få til en spennende blogg siden alderforskjellen er så bred. Håper på du vil følge oss videre. Snap: Friendzone7 kontakt: FriendZone7@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits